Skip to main content

Information om efterårskataloget 2020

Kære læser       14.07.20

På denne tid af året ville du normalt have modtaget vores nye rejsekatalog, men intet er som det plejer. På kort tid har vi set verden forandre sig. Vi har set hverdagen blive sat på pause efterfulgt af afstandsmærker, håndsprit og nye rutiner. Med fælles indsats og omtanke har vi kunnet passe på hinanden i en grad, så hverdagen nu er ved at vende tilbage.

Vi skal fortsætte med at passe godt på hinanden, for uden andre mennesker kan vi heller ikke være os selv. Måske er det netop det vigtigste, vi kan lære af denne udfordrende tid: At vi er afhængige af hinanden, at vi trives i godt selskab og at selv de bedste oplevelser ikke er meget værd, hvis ikke vi har nogen at dele dem med.

Vi savner jer!
For os som rejsebureau, der normalt summer af liv, har stilheden været næsten larmende. Mere end nogensinde før mærker vi, hvor meget det betyder for os alle, kunder som ansatte, at kunne samles, rejse, møde nye mennesker og dele oplevelser sammen. 

Nu begynder verden så småt at åbne sig igen og selv om meget kan ske de kommende måneder, glæder vi os over, at rejselivet er ved at vende tilbage. Med nye rutiner, afspritning og ekstra rengøring kan vi passe på hinanden og samtidig dele spændende rejseoplevelser.

Tryghed på rejsen
Vi er hele tiden opmærksomme på udviklingen og følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger til punkt og prikke. Sikkerhed og tryghed på rejsen er og bliver det vigtigste fundament for alle gode oplevelser. Derfor har vi indført følgende tiltag på vores rejser:

  • Alle berøringsflader i bussen rengøres i henhold til myndighedernes anvisninger
  • Der er håndsprit tilgængeligt ved bussens døre
  • Rejseledere og chauffører er grundigt instruerede i alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger
  • Vi er konstant opdaterede med forholdene på rejsemålet
  • Bliver en rejse aflyst som følge af myndighedernes anbefalinger, får du selvfølgelig alle penge tilbage

Rejser i efteråret 2020 og vinteren 2021
Med forholdsregler og anbefalinger der konstant ændrer sig, må vi som rejsearrangører være fleksible og tilpasse os. Derfor vil du i dette efterår ikke modtage et trykt katalog fra os, fordi vi risikerer, at forholdene ændrer sig fra at kataloget går i trykken og til du sidder med det i hånden.
I stedet vil vi annoncere lokalt i aviser og ugeblade ligesom vores hjemmeside konstant vil blive opdateret med nye rejsemål. Hvis du vil følge med i de seneste opdateringer og altid være sikker på at få information om nye rejser og eventuelle ændringer, vil vi varmt anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Allerede nu ligger alle vores julemarkeds-, jule- og nytårsrejser klar til at blive booket på hjemmesiden, ligesom mange af vores rejser i 2021 er klar.

Ring og få en snak
Vi sidder selvfølgelig også klar ved telefonerne og du er altid velkommen til at ringe til os med ethvert spørgsmål.
Vigtigst af alt glæder vi os til at dele gode rejseoplevelser med jer igen. Ved at passe godt på hinanden undervejs, holde os opdaterede og tilpasse os forholdene på et rejsemål, kan vi igen begynde at dele de oplevelser, som skaber gode minder og giver livsglæde. Så ring eller skriv til os, følg os på internettet og lad os sammen tage hul på nye oplevelser mens vi samtidig gør alt hvad vi kan for at passe godt på hinanden.
 
Rigtig god sommer og på gensyn
Peter Nygaard og Team Klingenberg

Søg rejse