Skip to main content

Helmut Lotti Lübeck

Status:
Forespørg på pladser

Efter 7 års plade- og koncertpause vendte den belgiske stjerne Helmut Lotti i 2016 succesrigt tilbage på den internationale musik scene. I løbet af 2017 har han afholdt mere end 50 koncerter i Tyskland, Østrig, Schweiz og Skandinavien sammen med sit Golden Symphonic Orchestra. Netop nu er han gået i gang med at forberede sit kommende album, der bliver udgivet i efteråret 2018.

Det er bl.a. sange fra dette album, som vi skal høre ved koncerten i Musik- und Kongresshalle Lübeck.

Helmut Lotti er en kunstner der let og ubesværet bevæger sig rundt i alle genrer indenfor musikken. Han er bl.a. kendt for sine fortolkninger af Elvis Presley sange, men han har også sunget duetter med store stjerner som Andrea Bocelli, Monserrat Caballé, Eros Ramazotti, Placido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard.

Han har på nuværende tidspunkt solgt over 13 millioner albums .

Vi bor på Park Inn by Radisson Lübeck, der ligger 250 meter fra koncertsalen.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Rødby – Puttgarten. Herfra kører vi til Lübeck, hvor der bliver god tid til at kigge på byen inden vi bliver indkvarteret på hotellet. Efter aftensmaden spadserer vi over til koncertsalen, hvor koncerten begynder kl. 20.00.

2. dag
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører en tur igennem det naturskønne Holstenske Scweiz, hvor vi kører igennem byer som Plön og Eutin. Herfra videre til Neustadt in Holstein, hvor vi spiser lidt sen frokost på Kluvers Brauhaus. Herfra videre til Fleggaard i Heiligenhafen, inden vi kører til færgen i Puttgarten, der sejler os tilbage til Rødby.

Søg rejse

Påstigningsruter

 

rejsekalender

3/8RosenfestivalFra 1.995,-
6/8Gent-Brügge-AntwerpenFra 4.975,-
7/8SamsøFra 3.145,-
12/8Thüringen, SuhlFra 3.645,-
15/8BornholmFra 3.795,-