Status:
Forespørg på pladser

OBS!

Da hun aflyste sin koncert d. 06.02.18 har vi fået billetterne flyttet til en ny dato.

Derfor er der nu få billetter til hendes koncert d. 10.03.18. da alle gæster desværre ikke kunne flytte over til ny dato.

Rejsen er fra 10.03.18 - 11.03.18 og er til en favorabel pris, da det er en erstatningsrejse hvor det primære formål er koncerten. Vi kører direkte (med pauser) ned og hygger med aftensmad på hotellet Komforthotel Grossbeeren, herfra kører vi til hendes fantastiske koncert. Dagen efter spiser vi en sen morgenmad og kører derefter hjem mod Danmark med ophold til frokost undervejs.

Inkluderet i prisen er: Billetten, morgen og aftensmad.

 

Helene Fischers sidste koncertturné "Farbenspiel" blev set af mere end 1,2 millioner mennesker.

Der er ingen grund til at tro, at hendes kommende show bliver mindre spektakulært. Her samarbejder hun nemlig med 45 DEGREES,som er en afdeling af Cirque du Soleil.

"Vi ønsker virkelig at publikum får noget spektakulært og unikt - den kreative ekspertise fra Cirque du Soleil i kombination med Helene Fischer burde blive til noget helt specielt" siger instruktøren Mukhtar Omar Sharif Mukhtar, der er instruktør for Cirque du Soleil.

Som noget nyt vil Helene Fischer optræde 5 dage i hver by. I løbet af turneen bliver det til 65 shows i 13 byer fordelt i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Turneen begynder i efteråret 2017 og i den forbindelse kommer der naturligvis også et nyt album.