Skip to main content

Hansi Hinterseer julekoncert Hannover

Status:
Forespørg på pladser

Efter en succesrig forårsturné rundt i Tyskland, vender Hansi Hinterseer & das Tiroler Echo tilbage med en juleturné. Klingenberg Busrejser har sikret sig billetter til koncerten i Hannover d. 4. december 2018.

Koncerten foregår i Kuppelsaal i Congress Centrum. Salen anses som en af de fineste festsale i Europa og har plads til 3.642 tilskuere.

Hansi synger naturligvis en lang række af sine største hits, men der bliver også plads til nogle af de smukke julesange og derudover vil han også synge flere sange på sin charmerende dialekt. Som sædvanligt bliver han akkompagneret af das Tiroler Echo.

Under opholdet i Hannover bliver der også tid til at besøge et eller flere af Hannovers julemarkeder. Omkring Marktskirche finder man det traditionelle julemarked. Her er der 130 boder med julepynt fra Thüringer Wald: Trælegetøj, kunsthåndværk og keramik. Her findes glaspustere og lysestøbere og selvfølgeligt et stort udvalg af mad og drikke.

Man kan også besøge Middelalder Markedet, der ligger langs med floden Leine. Her kan man opleve smeden eller børstenbinderen samt andre håndværkere i funktion. Her kan man også spise en af de originale Thüringer Bratwürste stegt på trækuls grill. Når mørket falder på, dukker jongløren op, og jonglerer bl.a. med ild. Eller man kan være heldig at møde en tryllekunstner, så der er masser af muligheder for hygge og underholdning.

Vi bor på H4 Hotel Hannover Messe i Laatzen.

Rejsen er inkl. morgen- og aftensmad, samt billet på række 3 eller 4.

Søg rejse

rejsekalender

6/2Helmut Lotti i LübeckFra 2.295,-
3/3Forårsrundrejsen Bus 1Fra 4.975,-
3/3Forårsrundrejsen Bus 2Fra 4.975,-
7/4Kolobrzeg WellnessFra 3.395,-
9/4Eros RamazottiFra 4.395,-