Skip to main content

Frankrig

Frankrig er et stort land og derfor går Klingerberg Busrejser "kun" til Alsace, men her er der bestemt også mange skønne steder at besøge. Alsace er både for den historie interesserede, hvor bl.a. den konstante strid med Tyskland fylder meget, men også for den kulinarisk interesserede. De skønne vine fra Alsace området eller Calvados - en eksklusiv æblebrændevin. Det franske køkken er berømt for alt fra oste, pølser, spændende rustikke lokalretter til eksklusiv madlavning.

Naturen er alt fra vinmarkerne inde i landet til de stejle skrænter ude ved kysten. Der er flade områder med frodige marker og bjerrige områder som fremstår mere golde. Og overalt kører man igennem skønne landsbyer med charme, blomster og lokal kolorit.

Frankrig er også landet, der har givet os nogle af de bedste visesangere i verden: Edith Piaf, Yves Montand, Charles Aznavour og Mireille Matthieu. Landet er også kendt for mange af sine dramatikere, komponister, malere og billedhuggere. Franskmændene har skabt nogle af de mest solgte biler i verden og fransk mode er kendt i hele verden.

Frankrig har så utrolig meget at byde på, så det er bare at pakke kufferten og tage med på eventyr.

 

 

 

 

 

 

Søg rejse

rejsekalender

6/5QuedlinburgFra 3.975,-
25/5Bus 1 - Sommersang i Mariehaven - JubilæumFra 2.995,-
25/5Bus 2 - Sommersang i Mariehaven - JubilæumFra 2.995,-
25/5Bus 3 - Sommersang i Mariehaven - JubilæumFra 2.995,-
2/6Sydslesvig, KroppFra 3.275,-