Skip to main content

Fordele

Opsamling nær dig

Vi har opsamling på det meste af Sjælland. Har du fast adresse uden for Sjælland, Møn og Lolland-Falster, ydes et tilskud på 250,- pr. pers. (oplyses ved bestilling af rejsen).

Ud- og hjemrejse med Scandlines

Det er vigtigt for os, at både ud- og hjemrejsen bliver så god en oplevelse som muligt. Derfor vil alle vores sydgående ture med bus primært være via Rødby-Puttgarden eller Gedser-Rostock. På den måde får du den kortest mulige rejserute og samtidigt en god og behagelig pause undervejs.

Gratis pladsreservation

Når først du har sat dig i et af de komfortable sæder i bussen, vil du omgående føle dig hjemme. Er der et sted i bussen, hvor du føler dig særligt godt tilpas, kan du reservere den plads på forhånd, når du bestiller rejsen. Det er selvfølgelig en gratis service, når du rejser med Klingenberg. Se side 89 for en oversigt over pladserne i bussen.

Udflugter inkluderet i prisen

Vi har lagt et stort arbejde i at finde de bedste oplevelser og seværdigheder. Derfor er næsten alle vores udflugter inkluderet i prisen, så du får mest muligt ud af din rejse. Men vi ved også, at vi er meget forskellige som mennesker, og hvor nogle elsker en sejltur er andre mere til et slotsbesøg eller en shopping tur. Det har vi selvfølgelig taget højde for i rejsernes program, så der ofte er flere muligheder at vælge imellem, når vi besøger storbyer eller tager på udflugter. Derfor er det ikke alle entréer, som er inkluderet i prisen. På den måde kan du selv vælge, om vejret er mere til en tur i parken eller en rundvisning på slottet – og du betaler ikke for en entré, som du ikke er interesseret i.

Under hvert enkelt rejsemål kan du altid se, hvilke entréer der er inkluderet, og hvilke der ikke er.

Er I mere end 10 personer og vil med på en af rejserne i kataloget?

Så tilbyder vi at hente jer på et sted efter jeres valg - dog kun på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Søg rejse