Skip to main content

Julemarkeder ved Rhinen

Pris fra:
3.895,-
Dage:5
Bestil rejse

Vinbyerne Assmannshausen og Rüdesheim er nærmest indbegrebet af tysk ”gemütlichkeit”. Her er charmerende bindingsværkshuse og vingårde, der ligger side om side i byernes smalle gader. Vores faste base er det hyggelige Hotel Zwei Mohren, der sætter en ære i god mad og en aften arrangerer en rigtig ”før-juleaften” med andesteg, Ris á la Mande og ægte julehygge.
Derudover kan du glæde dig til at opleve stemningen på ”Nationernes Julemarked” i nabobyen Rüdesheim, hvor 12 lande præsenterer deres juletraditioner på det berømte marked. Vi tager også en tur til toppen af den berømte Loreleyklippe ligesom vi besøger den gamle kulturby Mainz, hvor bykernen omkring den gamle Domkirke er fyldt med juleboder, der tilbyder alt fra kunsthåndværk til pandekager og Glühwein.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse vi Rødby-Puttgarden. Indkvartering og aftensmad på hotel Zwei Mohren.

2. til 4. dag:
Udflugt til Loreley og tid til at opleve Assmannshausen.
Nationernes julemarked i Rüdesheim.
Udflugt til Mainz

5.dag:
Hjemrejse via Puttgarden-Rødby.

Hotel:

Hotel Zwei Mohren

Søg rejse

Rejseprogram

Assmanshausen og Hotel Zwei Mohren
Midt i vinbyen Assmannshausen og i første række til Rhinen ligger det hyggelige Hotel Zwei Mohren. Her sætter det dansktalende personale en ære i gæstfrihed, god service og lækker mad. Et af turens højdepunkter bliver uden tvivl den ”juleaften”, som hotellet arrangerer for os med ægte julemad og julestemning. Midt i Assmanshausen finder vi også banegården, hvor toget på få minutter kan bringe os til nabobyen Rüdesheim med den berømte festgade Drosselgasse og julemarkedet på byens torv.

Nationernes julemarked i Rüdesheim
En af  dagen tager vi naturligvis også vores egen bus til Rüdesheim, hvor rejselederen vil vise rundt i byens smalle gader, inden der bliver god tid til at opleve alt, hvad det store julemarked kan byde på. Med sit internationale tema, er Rüdesheims julemarked lidt ud over det sædvanlige og absolut et af årets højdepunkter ved Rhinen. Der bliver selvfølgelig også tid til at slentre gennem de livlige gader med vingårde, restauranter, butikker og måske besøge det berømte museum for mekaniske musikinstrumenter.

Mainz
Mainz er en af Tysklands ældste kulturbyer og en ad de største byer langs Rhinen. Vi besøger den gamle by og tager på en lille byvandring langs den flotte Rhinpromenade, forbi det moderne rådhus og gennem de smalle gader til den historiske Domkirke. Her bliver der tid til at besøge kirken, lade sig friste af julemarkedets mange tilbud og gå på opdagelse i gågaderne med alt i både varehuse, specialbutikker, caféer og restauranter.

Loreleyklippen
Et ophold ved Rhinen er ikke komplet uden også at have besøgt den berømte Loreleyklippe. Her oplever vi den fantastiske udsigt fra toppen af klippen og ned over Rhindalen. Efterfølgende tager vi færgen over Rhinen og besøger den lille, hyggelige by St.Goar inden vi returnerer til Assmanshausen.

Påstigningsruter

 

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
29-11-2021 - 03-12-2021BusHotel Zwei MohrenMere end 83.895,-Bestil