Skip to main content

Flodkrydstogter

Flodkrydstogter med M/S Leonora
Afslapning, udsigt og oplevelser på første række!
Ombord på det flotte krydstogtsskib M/S Leonora har du dit hotelværelse med dig på hele rejsen. Læn dig tilbage, nyd livet på soldækket og lad stejle bjerge, vinmarker, borge og slotte langsomt glide forbi.

Søg rejse

Mere information

Flot og moderne skib
MS Leonora er bygget i 2008 og har 67 dobbeltkahytter og 2 suiter fordelt på tre dæk. Ombord findes der reception, restaurant, lounge, hyggelig bar, souvenirshop, lille fitnessrum og et stort soldæk med mulighed for skygge på de varme dage.

Komfortable kahytter
Skibets dobbeltkahytter er 16 kvm. store og alle har vinduer, private badeværelser med bruser, hårtørrer, garderobe, telefon, TV og elektronisk deponeringsboks. Kahytterne på mellemste og øverste dæk er udstyret med fransk altan.

Afslappet stemning og atmosfære ombord
Atmosfæren ombord er afslappet. Det anbefales at medbringe afslappet tøj og en varm jakke eller trøje til kølige sommeraftener samt godt fodtøj til udflugter i land. Det forventes, at herrerne bærer lange benklæder til middag og til kaptajnens middag anbefales jakkesæt og/eller pænt tøj.

God forplejning morgen, middag og aften
Der er helpension ombord startende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag. Om morgenen er der stor buffet, til frokost er der 4 retter som er delvis buffet og delvis bordservering og om aftenen er der 4-retters middag. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet og serveres i panoramasalonen. Kaffe/te samt frisk frugt er frit tilgængelig fra skibets kaffe/te-station.

Menuen ombord består af internationale retter samt specialiteter fra de regioner, der passeres undervejs. Hvis vejret tillader det, kan der serveres grill eller buffet på soldækket.

Drikkevarer ombord
Der er mulighed for at købe forskellige drikkepakker ombord, som passer præcist til dine ønsker. På alle vores flodkrydstogter har vi inkluderet en drikkepakke med 2 glas øl, vin eller vand til frokosten og middagen hver aften.

Altid inkluderet i prisen med Klingenberg
Alle udflugter i egen bus og med egen rejseleder
Lille drikkepakke
Rejsen fra Danmark til skibet og tilbage igen i egen luksusbus
Vores egen rejseleder på hele rejsen – også ombord
Drikkepenge til skibets personale

Flodkrydstogt Rhinen - Mosel

Malerisk krydstogt på romantiske Rhinen og yndefulde Mosel Mosel og Rhinen er som skabt til et malerisk flodkrydstogt. Floderne bugter sig mellem stejle skifferbjerge, grønne vinmarker, idylliske små byer, middelalderborge og store skove. For hvert e...

8 dage Fra 10.275,- Læs mere

Flodkrydstogt Strasbourg - Amsterdam

Det store krydstogt på Rhinen med M/S Leonora På dette fantastiske flodkrydstogt med M/S Leonora følger vi Rhinen fra Strasbourg til Amsterdam og får en perlerække af oplevelser undervejs. Fra Europabyen Strasbourg, over Den Romantiske Rhin med sine...

Forespørg på pladser Læs mere