Skip to main content

Flodkrydstogter

Flodkrydstogter med M/S Leonora

Årets helt store nyhed!

Vi glæder os til at tage dig med på flodkrydstogter i Tyskland, Østrig og Frankrig ombord på det flotte krydstogtskib M/S Leonora. Her har du dit hotelværelse med dig på hele rejsen, kan læne dig tilbage og nyde livet på soldækket mens stejle bjerge, vinmarker, borge og slotte langsomt glider forbi. Du kan også slappe af i skibets lounge og nyde en god bog, og/eller dele dine rejseoplevelser med dine medrejsende.

Rejserne er planlagt, så vi typisk sejler om formiddagen. Det giver dig god tid til både morgenmad og frokost ombord og samtidig kan vi nyde sejladsen gennem de smukke naturområder. De fleste dage lægger vi til kaj over middag, og eftermiddagen byder på spændende udflugter eller byvandringer, der selvfølgelig er med i prisen. Skibet bliver oftest liggende hele aftenen og det meste af natten, så du både kan gå en hyggelig aftentur på land og få en god nattesøvn, inden vi næste morgen sejler videre mod nye, store oplevelser.

Søg rejse

Mere information

Skibet

M/S Leonora er bygget i 2008 og har 67 dobbeltkahytter og 2 suiter fordelt på tre dæk. Ombord findes der reception, restaurant, lounge, hyggelig bar, souvenirshop og et lille fitnessrum. Der er et stort soldæk, der er delvist overdækket og dermed også giver mulighed for skygge på de varme dage.

Kahytterne

Skibets dobbeltkahytter er 16 kvm. store og alle har vinduer, private badeværelser med bruser, hårtørrer, garderobe, telefon, TV og elektronisk deponeringsboks.

Kahytterne på mellemste og øverste dæk er desuden udstyret med fransk altan.

Livet ombord

Atmosfæren ombord er afslappet. Det anbefales at medbringe afslappet tøj og en varm jakke eller trøje til kølige sommeraftener samt godt fodtøj til udflugterne i land. Det forventes, at herrerne bærer lange benklæder til middag, og til kaptajnens middag anbefales jakkesæt og/eller pænt tøj.

Forplejning

Der er helpension ombord startende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag. Om morgenen er der stor buffet, til frokost er der 4 retter, som er delvis buffet og delvis bordservering, og om aftenen er der 4-retters middage. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet og bliver serveret i panoramasalonen. Kaffe/te samt frisk frugt er frit tilgængeligt hele dagen fra skibets kaffe/te-område.

Menuerne ombord består af internationale retter samt af specialiteter fra de regioner, der passeres undervejs. Hvis vejret tillader det, kan der serveres grill eller buffet på soldækket.

På rejsen Koblenz - Strasbourg - Bonn er der "All inclusive" ombord. På de øvrige rejser afregnes der for drikkevarer udover kaffe og te.

Drikkepenge inkluderet i prisen med Klingenberg

Drikkepenge til skibets personale er obligatorisk og udgør EUR 7,- per person per dag – et beløb, som vi i Klingenberg har valgt at lade indgå i rejsens pris.

Flodkrydstogt Donau

“An der schönen blauen Donau” Tag med på denne billedskønne rejse, hvor floden danner rammen om det herligste krydstogt, og hvor naturen og omgivelserne er som taget ud af et maleri. Floden bugter sig gennem smukke omgivelser, der konstant veksler me...

Forespørg på pladser Læs mere

Flodkrydstogt Rhinen - Mosel

Malerisk krydstogt på romantiske Rhinen og yndefulde Mosel Mosel og Rhinen er som skabt til et malerisk flodkrydstogt. Floderne bugter sig mellem stejle skifferbjerge, grønne vinmarker, idylliske små byer, middelalderborge og store skove. For hvert e...

Forespørg på pladser Læs mere

Flodkrydstogt Rhinen vinrejse

Vin- og flodkrydstogt med M/S Leonora På dette krydstogt har vi samlet alle de bedste oplevelser og kombineret dem i én rejse. Du får en uge ombord på det flotte skib M/S Leonora, sejler på den flotteste flodstrækning i Tyskland, besøger spændende by...

Forespørg på pladser Læs mere

rejsekalender

26/11Julemarked RhinenFra 3.575,-
26/11Julemarked Münster og DortmundFra 2.950,-
28/11Julemarked BremenFra 3.175,-
28/11Julemarked Kiel, Lübeck og FlensburgFra 1.995,-
30/11Julemarked BerlinFra 2.995,-