Skip to main content

Flodkrydstogter

Flodkrydstogter med M/S Leonora
Afslapning, udsigt og oplevelser på første række!
Ombord på det flotte krydstogtsskib M/S Leonora har du dit hotelværelse med dig på hele rejsen. Læn dig tilbage, nyd livet på soldækket og lad stejle bjerge, vinmarker, borge og slotte langsomt glide forbi.

Søg rejse

Mere information

Flot og moderne skib
MS Leonora er bygget i 2008 og har 67 dobbeltkahytter og 2 suiter fordelt på tre dæk. Ombord findes der reception, restaurant, lounge, hyggelig bar, souvenirshop, lille fitnessrum og et stort soldæk med mulighed for skygge på de varme dage.

Komfortable kahytter
Skibets dobbeltkahytter er 16 kvm. store og alle har vinduer, private badeværelser med bruser, hårtørrer, garderobe, telefon, TV og elektronisk deponeringsboks. Kahytterne på mellemste og øverste dæk er udstyret med fransk altan.

Afslappet stemning og atmosfære ombord
Atmosfæren ombord er afslappet. Det anbefales at medbringe afslappet tøj og en varm jakke eller trøje til kølige sommeraftener samt godt fodtøj til udflugter i land. Det forventes, at herrerne bærer lange benklæder til middag og til kaptajnens middag anbefales jakkesæt og/eller pænt tøj.

God forplejning morgen, middag og aften
Der er helpension ombord startende med aftensmad første dag og sluttende med morgenmad sidste dag. Om morgenen er der stor buffet, til frokost er der 4 retter som er delvis buffet og delvis bordservering og om aftenen er der 4-retters middag. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet og serveres i panoramasalonen. Kaffe/te samt frisk frugt er frit tilgængelig fra skibets kaffe/te-station.

Menuen ombord består af internationale retter samt specialiteter fra de regioner, der passeres undervejs. Hvis vejret tillader det, kan der serveres grill eller buffet på soldækket.

Drikkevarer ombord
Der er mulighed for at købe forskellige drikkepakker ombord, som passer præcist til dine ønsker. På alle vores flodkrydstogter har vi inkluderet en drikkepakke med skibets øl, vand og vin ad libitum til middagen hver aften.

Altid inkluderet i prisen med Klingenberg
Alle udflugter i egen bus og med egen rejseleder
Lille drikkepakke
Rejsen fra Danmark til skibet og tilbage igen i egen luksusbus
Vores egen rejseleder på hele rejsen – også ombord
Drikkepenge til skibets personale

Flodkrydstogt Rhinen - Mosel

Malerisk krydstogt på romantiske Rhinen og yndefulde Mosel Mosel og Rhinen er som skabt til et malerisk flodkrydstogt. Floderne bugter sig mellem stejle skifferbjerge, grønne vinmarker, idylliske små byer, middelalderborge og store skove. For hvert e...

Forespørg på pladser Læs mere

Flodkrydstogt Donau, Main og Rhinen inkl. André Rieu

Europa på tværs: Storslået krydstogt på Donau, Main og Rhinen inklusive koncert med André Rieu i Maastricht Et sandt eventyr på Europas smukkeste floder. Fra Wien til Amsterdam bugter vi os gennem frodige vinmarker, grønne skove og idylliske byer. Vi...

Forespørg på pladser Læs mere

Flodkrydstogt Rhinen

Det store krydstogt på Rhinen med M/S Leonora Rhinen har altid været Europas livsnerve. Fra sit udspring i Alperne og til udmundingen i Nordsøen har den stolte flod bundet folkeslag sammen, dannet grænse mellem fjender og skabt grundlaget for rige ha...

Forespørg på pladser Læs mere

rejsekalender

28/11Julemarked BerlinFra 3.095,-
29/11Julemarked ÆrøFra 2.295,-
30/11Julemarked CelleFra 2.995,-
2/12Julemarked BremenFra 2.745,-
5/12Julemarked i GoslarFra 3.250,-