Skip to main content

England

Der er 54.786.000 indbyggere i England, hvilket udgør mere end 83% af Storbritanniens samlede befolkning. Hovedstaden London, har knap 9. millioner af disse indbyggere.

Englands natur er smuk og varieret, fra det let bakkede og flade i syd, til bjergrige i nord og landet byder på et væld af seværdigheder og smukke byer fyldt med historie.

Det engelske køkken er ikke internationalt kendt som et gourmet køkken. Til gengæld holder man fast i traditionerne. ”English Breakfast” er et solidt morgen måltid bestående af bl.a. baked beans, æg, bacon, pølser og stegte tomater. Så er der naturligvis ”five o´clock tea”, som serveres med små agurke sandwich og nybagte scones med syltetøj og flødeskum.

Englænderne er jo pr. definition et høfligt folkefærd. De siger meget ”excuse me”, ”please” og ”thank you”. De har tonsvis af kælenavne, så man kan sagtens risikere, at blive kaldt både ”pet”, ”love”, ”dear” eller noget andet. Til gengæld skal man ikke kindkysse som franskmændene, eller grave efter ”bussemænd”. Undgå også at spytte på gaden – eller bøvse.

Søg rejse

Sydengland, fly

Forespørg på pladser

Blomstrende forår ved den engelske riviera Den engelske sydkyst har altid haft en magisk tiltrækning på kunstnere, naturelskere og romantikere. Det milde klima, flotte kyster, brede sandstrande og hyggelige landsbyer gør Sydengland til noget ganske særligt. Ikke mindst i foråret, når parkerne blomstrer og alt står frodigt og grønt. Vi har sammensat et program, hvor du vil opleve det bedste af den engelske riviera. Fra Brightons sandstrande, landsbyen Ryes gamle gader og stræder i bindingsværk,...Læs mere