Skip to main content

Julemarked i Dresden

Pris fra:
3.195,-
Dage:4
Bestil rejse

Dresden i al sin glans

Dresden har rejst sig som en anden Fugl Føniks efter krigens ødelæggelser. Byen er kendt som Nordeuropas Firenze og berømt for sin historie og enestående bykerne, der igen stråler i sin fulde glans - ganske enkelt den perfekte ramme om de hyggelige julemarkeder, der findes overalt i byen og hvor især det historiske Striezelmarkt er populært.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse Gedser – Rostock. Indkvartering og aftensmad på Hotel Ibis Dresden Zentrum

2. – 3. dag:
·       Byvandring i Dresden og god tid på egen hånd til at udforske julemarkeder mm.
·       Halvdagstur, julemarked i Meissen. Eftermiddag på egen hånd i Dresden.

4. dag:
Hjemrejse via Rostock – Gedser.

Hotel:
Hotel Ibis Dresden Zentrum

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Ibis Dresden Zentrum
Vores hotel ligger helt centralt i Dresdens centrum med gode shopping-muligheder nærmest lige uden for døren. Hotellet har moderne og hyggelige værelser, 24 timers reception, restaurant og bar.

Dresden
Dresden er en gammel residensby, som Sachsens kurfyrster og konger gjorde til én af Europas førende kunst- og kulturbyer. Efter krigens ødelæggelser og DDR-tidens forfald har byen i dag atter nået en storhedstid. Det smukkeste og mest berømte eksempel på dette er den helt enestående Frauenkirche, som vi selvfølgelig besøger på vores tur rundt i byen.
Derudover ser vi også det smukke Zwinger-kompleks, Semper-operaen, det gamle slot og ”De Brühlske Terrasser”, som er promenaden ud mod Elben. Vi slutter byrundturen af i den ”nye” bydel Neustadt (fra 1700-tallet), der blandt andet er kendt for den 17 meter høje Markthalle. Herefter har vi resten af dagen til at besøge flere af byens traditionsrige julemarkeder. Dresden er nemlig dén by i det østlige Tyskland med flest julemarkeder. Samtidig er den ét af de første steder, man begyndte at afholde julemarked.

Julemarked i Meissen
Som nabo til Dresden ligger den berømte by Meissen, hvor noget af verdens fineste porcelæn fremstilles. Byen har også et fint og romantisk julemarked. Det finder sted på byens gamle markedsplads med det fine gotiske rådhus som baggrund.
I juleperioden er rådhuset omdannet til en stor julekalender, hvor der åbnes en ny rude hver dag. På markedspladsen går du rundt i de mange dufte fra mad og drikkevarer, der kan købes i boderne og du kan få gode idéer til julegaver i én af de mange boder med kunsthåndværk. Skulle du få lyst til at komme væk fra trængslen, er der mulighed for at høre julemusik i Vor Frue Kirke, der oprindeligt stammer fra 1200-tallet.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
03-12-2021 - 06-12-2021BusHotel Ibis Dresden ZentrumMere end 83.195,-Bestil