Skip to main content

Julemarked i Dresden

Status:
Forespørg på pladser

Dresden i al sin glans

Dresden har rejst sig som en anden Fugl Føniks efter krigens ødelæggelser. Byen er kendt som Nordeuropas Firenze og berømt for sin historie og enestående bykerne, der igen stråler i sin fulde glans - ganske enkelt den perfekte ramme om de hyggelige julemarkeder, der findes overalt i byen.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse Gedser – Rostock. Indkvartering og aftensmad på Hotel Pullman.

2. – 3. dag:
Byvandring i Dresden og god tid på egen hånd.
Halvdagstur besøg på Meissen Porcelæn. Eftermiddag på egen hånd.

4. dag:
Hjemrejse via Rostock – Gedser.

Hotel:

Pullman Dresden Newa Hotel

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Pullman Newa
Vores flotte hotel ligger i forlængelse af Dresdens gågade og byder på komfortable værelser med store panoramavinduer og moderne badeværelser med spabruser. Hotellet har også et wellnessområde med sauna og spa, en god restaurant og en hyggelig cocktail- og kaffelounge. Med andre ord de perfekte rammer om vores ophold i byen.

Dresden
Dresden er en gammel residensby, som Sachsens kurfyrster og konger gjorde til én af Europas førende kunst- og kulturbyer. Efter krigens ødelæggelser og DDR-tidens forfald har byen i dag atter nået en storhedstid. Det smukkeste og mest berømte eksempel på dette er den helt enestående Frauenkirche, som vi selvfølgelig besøger på vores tur rundt i byen. Derudover ser vi også det smukke Zwinger-kompleks, Semper-operaen, det gamle slot og ”De Brühlske Terrasser”, som er promenaden ud mod Elben. Vi slutter byrundturen af i den ”nye” bydel Neustadt (fra 1700-tallet), der blandt andet er kendt for den 17 meter høje Markthalle.

Meissenporcelæn
Som nabo til Dresden ligger den berømte by Meissen, hvor noget af verdens fineste og flotteste porcelæn fremstilles. Vi besøger fabrikkens udstilling og får en rundvisning, der giver et fantastisk indblik i produktionen af det verdenskendte kunsthåndværk.

God tid på egen hånd
Der bliver også god tid på egen hånd til at nyde alle Dresdens herligheder og ikke mindst gågadens mange fristende butikker. Er der interesse for det, er der rig mulighed for at besøge nogle af byens mange seværdigheder, der strækker sig fra den enorme kunstsamling til et særdeles interessant transportmuseum.

Påstigningsruter

rejsekalender

5/10Rhinen - Gyldne OktoberFra 4.595,-
14/10Ree Park og LEGO HouseFra 3.370,-
6/11Kandiskoncert og MortensaftenFra 2.995,-
7/11Ølfest i SchwalenbergFra 2.995,-
21/11Julemarkeder NordjyllandFra 3.250,-