Status:
Forespørg på pladser

Sydtyrol og Dolomitterne, er et at de skønneste områder i det nordlige Italien. Indtil 1919 hørte Sydtyrol med til Østrig og en stor del af befolkningen er fortsat tysktalende. Som en nyhed har Klingenberg Busrejser i år flyttet hotel, så vi nu bor i den skønne by Bruneck eller Brunico, som den hedder på italiensk, og som er en af de større byer i Sydtyrol.

Byen ligger lige midt i hjertet af den grønne dal Pustertal, så vi kommer naturligvis også rundt i den vidunderlige natur der omkranser bjergkæden Dolomitterne, men nu får man også muligheden for lidt spændende byliv. I den gamle bydel findes en meget smuk gågade, hvor man udover de mange forretninger også finder et rigt caféliv. I butikken "Harpf" skal man gå ind, hvis man vil købe øl og spiritus og hos "Horvat" kan man købe de berømte hjemmelavede marmelader og frugtsirupper.

Er man mere til det kulturelle, så kan man bl.a. besøge byens borg, Schloss Bruneck, som tidligere var bolig for den lokale biskop. Eller man kan se den imponerede byport.

Så er man til vidunderlig bjergrig natur og frugtbare dal landskaber. Eller til italiensk bycharme, når det er bedst, så er denne rejse et åbenlyst valg.

Læs program, klik her