Skip to main content

Country-weekend på Ærø

Pris fra:
2.575,-
Dage:3
Bestil rejse

Country-weekend på Ærø

Det svenske Tombola band regnes af mange for Skandinaviens bedste countryband og det er dem der lørdag aften spiller op til fest på bedste countrymanerer.
Tag med på en hyggelig og festlig rejse til Ærø.

1. dag:
Vi kører over Storebæltsbroen og videre til Langeland hvor vi tager færgen fra Rudkøbing til Marstal. Her stiger vores lokale guide på bussen og tager os med på en rundtur rundt på øen. Ærø har utrolig meget historie og med en guide der kender øen som sin egen bukselomme, er der sjove historier og spændende fortællinger i vente.
Efter rundturen kører vi til hotellet. Her bliver der tid til at slappe lidt af og evt. nyde happy hour fra 16.00-17.00, så vi er klar til en hyggelig aften med countrymusik.

2. dag:
Efter morgenmaden kører vi en lille tur på øen. Her bliver der bl.a. mulighed for at besøge den hyggelig gårdbutik Uldgården.
Herefter kører vi til det gamle Rise Bryghus der byder på rundvisning og ølsmagning af deres øl.
Fra bryggeriet kører vi tilbage hotellet der til frokost serverer deres lækre æggekage. Der er igen i dag happy hour fra 16.00-17.00, inden vi tager hul på den helt store country festaften hvor det kendte svenske countryband Tombolaband spiller op til fest.

3. dag:
I dag er der mulighed for at sove længe. Hotellet byder på en stor lækker brunch, som der vil være god tid til at nyde inden vi kører mod færgen i Marstal, hvorfra turen går tilbage mod Sjælland.

Hotel:
Ærø Hotel

Søg rejse

Påstigningsruter

Rute 4, 5, 5A og 6

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
05-11-2021 - 07-11-2021BusÆrø Hotel32.575,-Bestil
05-11-2021 - 07-11-2021BusÆrø Hotel42.575,-Bestil