Skip to main content

Julemarked i Bremen

Pris fra:
2.375,-
Dage:3
Bestil rejse

Bymusikanternes eventyrby

Julemarked i Bremen 3 eller 4 dage
Få byer har så stemningsfuld en bykerne som Bremen. Her rejser middelalderens katedraler sig mod himlen mens borgerskabets smukke rådhus indbyder til hygge og god mad i den berømte Ratskeller. Her har rige handelsfolk bygget imponerende huse og sågar opført en hel gade som et 110 meter langt kunstværk. Det hele er en fantastisk ramme om byens smukke julemarked, som vi får god tid til at opleve.
Derudover krydrer vi også denne spændende rejse med et ophold i Hamburg, en udflugt til Bremerhaven(4-dages rejsen) samt et besøg på et hyggeligt landbryggeri med smagsprøver på deres gode økologiske øl.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Ophold i Hamburg. Ankomst og indkvartering.

2. til (3. dag):
·       Byrundtur i Bremen og efterfølgende god tid på egen hånd.
·       Udflugt til Bremerhaven med spændende program. (på 4-dages rejsen)

3 (4. dag):
Frokost og ølsmagning på Landbryggeri. Retur via Puttgarden-Rødby.

Hotel:
Hotel Ibis Bremen City 

Søg rejse

Rejseprogram

Ibis Bremen City
Med så smuk en bykerne som Bremen har, skal vi selvfølgelig også bo tæt på alle herlighederne. Vi har valgt det enkle og moderne Hotel Ibis Bremen City, der ligger kun 200 meter fra voldene og Bremens historiske bykerne.

Byvandring i den historiske handelsby
Bremen er absolut én af Tysklands mest seværdige byer med sine enorme kirker, smukke rådhus, den gamle ”Ratskeller” og de kendte ”Bremer Bymusikanter”. Om formiddagen inviterer rejselederen på en spændende byvandring, hvor vi oplever byens fantasifulde arkitektur og de hyggelige smalle gader. Samtidig hører vi om byens stolte fortid.
Herefter har vi hele eftermiddagen og aftenen til at gå på opdagelse i julemarkedets små boder, nyde et glas glühwein og selvfølgelig opleve stemningen, når mørket falder på og juleudsmykningen tændes.

Udflugt til Bremerhaven (på 4-dages rejsen)
Du kan også glæde dig til en stor oplevelse i Bremens søsterby, Bremerhaven, hvor vi ser én af Tysklands største havne. Her møder vi historien om de tyske udvandrere og får mulighed for at opleve byens ubådsmuseum og besøge det spændende ”Klimahaus Bremerhaven”, hvor vi kan komme på virtuel ”verdensrundrejse”.
Vi er tilbage i Bremen midt på eftermiddagen og kan nyde resten af dagen i den gamle bydel. 

Julemarked i Hamburg samt besøg på landbryggeri
På udrejsen besøger vi julemarkedet i Hamburg og oplever den specielle stemning omkring byens imponerende Rådhus og byens små kanaler.
På hjemrejsen lægger vi vejen forbi det familieejede landbryggeri i Rickling, hvor vi får en lille rundvisning samt en let frokost. Der bliver også tid til lidt grænsehandel inden vi sejler retur med færgen mod Rødby.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
29-11-2021 - 02-12-2021BusIbis Bremen CityMere end 82.895,-Bestil
07-12-2021 - 09-12-2021BusIbis Bremen CityMere end 82.375,-Bestil