Skip to main content

Julemarked i Bremen

Status:
Forespørg på pladser

Bymusikanternes eventyrby

Få byer har så stemningsfuld en bykerne som Bremen. Her rejser middelalderens katedraler sig mod himlen mens borgerskabets smukke rådhus indbyder til hygge og god mad i den berømte Ratskeller. Her har rige handelsfolk bygget imponerende huse og sågar opført en hel gade som et 110 meter langt kunstværk. Det hele er en fantastisk ramme om byens smukke julemarked, som vi får god tid til at opleve. Derudover krydrer vi også denne spændende rejse med et ophold i Hamburg, en udflugt til Bremerhaven samt et besøg på et hyggeligt landbryggeri med smagsprøver på deres gode økologiske øl.

OBS!

Rejsen d. 02.12 - 04.12 er en specielafgang har følgende program og følgende inkluderet:

2 x overnatning på Ibis Bremen City
2 x morgenmad
2 x aftensmad
1 x aftenbuffet på færgen hjem
Udflugter/ ture som beskrevet
Rejseleder på hele turen.
Moderne turistbus.
Personlige forsikringer, ikke angivet entréer og drikkevarer er ikke inkluderet i rejsens pris.

Dag 1.
På vejen til Bremen besøger vi julemarkedet i Hamburg. Her oplever vi den specielle stemning omkring byens imponerende rådhus og byens små kanaler.
Efter nogle timer i Hamburg hvor vi har haft tid til at nyde julemarkedet og spise frokost, fortsætter vi til Bremen hvor vi indkvarteres på hotellet, med tid til lidt afslapning inden aftensmaden.

Dag 2.
Bremen er absolut én af Tysklands mest seværdige byer med sine enorme kirker, smukke rådhus, den gamle ”Ratskeller” og de kendte ”Bremer Bymusikanter”.
Om formiddagen kører bussen os til kanalen hvor vi starter en spændende byvandring gennem Bremen, her hører vi om byens stolte fortid,  oplever byens fantasifulde arkitektur og går i de hyggelige smalle gader i byens ældste kvarter, Schnoor, hvor de små huse fra 15. og 16. tallet ligger som perler på en snor.
Herefter har vi hele eftermiddagen og aftenen til at gå på opdagelse i julemarkedets små boder, nyde et glas glühwein og selvfølgelig opleve stemningen, når mørket falder på og juleudsmykningen tændes.

Dag 3.
Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet og sætter kursen mod Schwerin. Her bliver der tid til frokost, samt god tid til at se på byens hyggelige julemarkeder inden vi forsætter mod færgen i Rostock.
Hvis tiden tillader det, bliver der ligeledes tid til at handle i BorderShoppen inden vi kører om bord på færgen.

 

Nedenstående er den almindelige afgang.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Ophold i Hamburg. Ankomst og indkvartering.

2. til 3. dag:
Byrundtur i Bremen og efterfølgende god tid på egen hånd.
Udflugt til Bremerhaven med spændende program.

4. dag:
Frokost og ølsmagning på Landbryggeri. Retur via Puttgarden-Rødby.

Hotel:

Hotel Ibis Bremen City 

Søg rejse

Påstigningsruter

Rejseprogram

Ibis Bremen City

Med så smuk en bykerne som Bremen har, skal vi selvfølgelig også bo tæt på alle herlighederne. Vi har valgt det enkle og moderne Hotel Ibis Bremen City, der ligger kun 200 meter fra voldene og Bremens historiske bykerne.

Byvandring i den historiske handelsby

Bremen er absolut én af Tysklands mest seværdige byer med sine enorme kirker, smukke rådhus, den gamle ”Ratskeller” og de kendte ”Bremer Bymusikanter”. Om formiddagen på rejsens anden dag inviterer rejselederen på en spændende byvandring, hvor vi oplever byens fantasifulde arkitektur og de hyggelige smalle gader. Samtidig hører vi om byens stolte fortid. Herefter har vi hele eftermiddagen og aftenen til at gå på opdagelse i julemarkedets små boder, nyde et glas glühwein og selvfølgelig opleve stemningen, når mørket falder på og juleudsmykningen tændes.

Udflugt til Bremerhaven

Du kan også glæde dig til en stor oplevelse i Bremens søsterby, Bremerhaven, hvor vi ser én af Tysklands største havne. Her møder vi historien om de tyske udvandrere og får mulighed for at opleve byens ubådsmuseum og besøge det spændende ”Klimahaus Bremerhaven”, hvor vi kan komme på virtuel ”verdensrundrejse”. Vi er tilbage i Bremen midt på eftermiddagen og kan nyde resten af dagen i den gamle bydel.

Julemarked i Hamburg samt besøg på landbryggeri

På udrejsen besøger vi julemarkedet i Hamburg og oplever den specielle stemning omkring byens imponerende Rådhus og byens små kanaler. På hjemrejsen lægger vi vejen forbi det familieejede landbryggeri i Rickling, hvor vi får en lille rundvisning samt en let frokost. Der bliver også tid til lidt grænsehandel inden vi sejler retur med færgen mod Rødby.

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-