Skip to main content

Bremen

Pris fra:
3.350,-
Dage:4
Bestil rejse

Fra miniaturer til giganter

Glæd dig til en rejseoplevelse af de sjældne. På blot 4 dage vil du opleve en af Tysklands hyggeligste og mest stemningsfulde byer, imponeres over én af Europas største containerhavne og gå på opdagelse i verdens mest fascinerende og levende miniaturelandskab.
Der bliver selvfølgelig også god tid til at nyde Bremens fremragende handelsgader og hyggelige stræder fyldt med gode cafeer og restauranter. En livsnyderrejse for de nysgerrige, der vil opleve mere.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden og ankomst til Bremen midt på eftermiddagen

2.dag:
Byvandring i Bremen om formiddagen. Eftermiddagen til rådighed på egen hånd

3.dag:
Oplev Bremerhavens imponerende havnefront, gå på museum eller i zoologisk have eller tag på en havnerundfart og se det hele fra søsiden.

4.dag:
Besøg i Miniatur Wunderland i Hamburg. Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

Hotel:
Ibis Bremen City

Søg rejse

Rejseprogram

Ibis Bremen City
Vores Hotel ligger tæt på alle herlighederne blot 200 meter fra voldene og Bremens historiske bykerne. Dermed får du rige muligheder for også at udforske byen på egen hånd, og ikke mindst nyde en hyggelig aftentur og opleve de hyggelige cafeer og beværtninger.

Byvandring i den smukke handelsby
Bremen er absolut en af Tysklands mest seværdige byer med sine enorme kirker, smukke rådhus, den gamle ”Ratskeller” og de kendte ”Bremer Bymusikanter”. Rejselederen inviterer på en spændende byvandring, hvor vi blandt andet oplever den gamle bydel Schnoor med dens smalle gyder og stræder. Vi ser de store pladser med himmelstræbende kirker, og går på opdagelse i den kunstneriske og fantasifulde gade Böttcherstrasse. Om eftermiddagen bliver der god tid til at fortsætte på egen hånd og eventuelt nyde promenaden langs floden, slentre i gågaderne eller lade sig friste af de gode indkøbsmuligheder i den gamle handelsby.

Bremerhaven
Vi besøger Bremens søsterby, Bremerhaven, hvor Europas 5.-største omladningshavn ligger. Der er mulighed for at komme på havnerundfart, så man kan se både den gamle og den nye havn samt dele af den enorme containerterminal langs hvilken de mange kæmpe-kraner står klar til at betjene skibene. En stor del af det gamle havneområde er nu kulturkaj hvor der indenfor 600 meter er mulighed for at besøge en zoologisk have, Det tyske Søfartsmuseum, Det tyske Udvandrerhus eller Klimahus 8° Øst. 7,2 millioner emigranter har forladt Tyskland fra Bremerhaven. Udvandrerhuset giver et levende indblik i emigranternes rejse til Den nye Verden. Besøger man Klimahus 8° Øst kan man opleve jordens forskellige klimazoner på egen krop; museet følger nemlig den 8. længdegrad fra Ishavet, ned over Europa og Afrika, til Antarktis.

Vi har god tid i Bremerhaven, så der bliver også rig mulighed for at finde sig en lækker frokostrestaurant, eventuelt ved ”Fiskerihavnens Udstillingsvindue” hvor gourmet-restauranter og hyggelige pubber ligger side om side med fiskerøgerier og fiskeforretninger. Man kan også vælge at søge ind i Bremerhavens gågader for dér at nyde sin frokost.

Hamburg og Miniature Wunderland
På rejsens fjerde dag forlader vi Bremen og kører til Hamburg, hvor vi tager på en jordomrejse i miniatureudgave. Miniatur Wunderland er på rekordtid blevet Hamburgs store seværdighed med over én million besøgende om året. Her er skabt en næsten ubeskriveligt detaljeret mini-verden, der lever sit helt eget særprægede liv. Bilerne kører rundt i byerne, flyene letter og lander i lufthavnen, rockstjerner giver koncerter på de store scener, vulkaner går i udbrud og færgerne sejler i havnene. Alt er bygget op i hånden, malet med en ekstrem sans for detaljer og humor, samt styret med den nyeste computerteknologi. I det glimrende cafeteria er der mulighed for frokost inden rejsen fortsætter nordpå.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
17-06-2021 - 20-06-2021BusIbis Bremen CityMere end 83.350,-Bestil
12-08-2021 - 15-08-2021BusIbis Bremen CityMere end 83.350,-Bestil