Skip to main content

Bremen

Status:
Forespørg på pladser

Fra miniaturer til giganter

Glæd dig til en rejseoplevelse af de sjældne. På blot 4 dage vil du opleve en af Tysklands hyggeligste og mest stemningsfulde byer. Se hvordan de største krydstogtsskibe bliver bygget og gå på opdagelse i verdens mest fascinerende og levende miniaturelandskab.
Der bliver selvfølgelig også god tid til at nyde Bremens fremragende handelsgader og hyggelige stræder fyldt med gode cafeer og restauranter. En livsnyderrejse for de nysgerrige, der vil opleve mere.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden og ankomst til Bremen midt på eftermiddagen

2.dag:
Byvandring i Bremen om formiddagen. Eftermiddagen til rådighed på egen hånd

3.dag:
Oplev verdens flotteste krydstogtskibe blive til! Besøg inkl. rundvisning på Meyer Verft i Papenburg

4.dag:
Besøg i Miniatur Wunderland i Hamburg. Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

Hotel:
Ibis Bremen City

Søg rejse

Rejseprogram

Ibis Bremen City
Vores Hotel ligger tæt på alle herlighederne blot 200 meter fra voldene og Bremens historiske bykerne. Dermed får du rige muligheder for også at udforske byen på egen hånd, og ikke mindst nyde en hyggelig aftentur og opleve de hyggelige cafeer og beværtninger.

Byvandring i den smukke handelsby
Bremen er absolut en af Tysklands mest seværdige byer med sine enorme kirker, smukke rådhus, den gamle ”Ratskeller” og de kendte ”Bremer Bymusikanter”. Rejselederen inviterer på en spændende byvandring, hvor vi både oplever den gamle bydel Schnoor med sine smalle gyder og stræder. Vi ser de store pladser med himmelstræbende kirker, og går på opdagelse i den kunstneriske og fantasifulde gade Böttcherstrasse. Om eftermiddagen bliver der god tid til at fortsætte på egen hånd og eventuelt nyde promenaden langs floden, slentre i gågaderne eller lade sig friste af de gode indkøbsmuligheder i den gamle handelsby.

Giganternes vugge – Meyer Verft
Tæt på den hollandske grænse ligger det verdenskendte Meyer Verft, der i 7 generationer har tilhørt samme familie. Her bygges gigantiske krydstogtsskibe i den enorme ”Dockhalle 2”, der er verdens tredjestørste skibshal. Vi har booket en rundvisning på værftet, hvor der altid er adskillige skibe i produktion. Vi får muligheden for at se værftsarbejderne ”over skulderen”, når verdenshavenes giganter bliver skabt. Der bliver også tid til at se nærmere på værftets 3500 kvadratmeter store udstilling, der fortæller alt om moderne krydstogtsskibe og deres konstruktion. En stor oplevelse i ordets egentlige forstand!

Hamburg og Miniature Wunderland
På rejsens fjerde dag forlader vi Bremen og kører til Hamburg, hvor vi tager på en jordomrejse i miniatureudgave. Miniatur Wunderland er på rekordtid blevet Hamburgs store seværdighed med over én million besøgende om året. Her er skabt en næsten ubeskriveligt detaljeret mini-verden, der lever sit helt eget særprægede liv. Bilerne kører rundt i byerne, flyene letter og lander i lufthavnen, rockstjerner giver koncerter på de store scener, vulkaner går i udbrud og færgerne sejler i havnene. Alt er bygget op i hånden, malet med en ekstrem sans for detaljer og humor, samt styret med den nyeste computerteknologi. I det glimrende cafeteria er der mulighed for frokost inden rejsen fortsætter nordpå.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort