Skip to main content

Berlin inkl. udflugt til Spreewald

Status:
Forespørg på pladser

Oplev fantastiske Berlin og idylliske Spreewald på én og samme rejse.

Turen dag for dag:

Dag 1.
Efter ankomsten til Tyskland fortsætter vi til Potsdam, hovedstaden i delstaten Brandenburg. Potsdam er en hyggelig by, der bl.a. er kendt for slottet Sanssouci, ”Spionernes Bro” og filmbyen Babelsberg. Efter opholdet i byen fortsætter vi til Berlin, hvor vi bliver indkvarteret på hotellet Park Inn by Radisson Berlin, der ligger få hundrede meter fra Alexander Platz. Efter indkvarteringen er der aftensmad.

Dag 2.
Efter morgenmaden kører  vi den første af to byrundture. Vi passerer en række af de store seværdigheder: Domkirken, Museumsøen, Brandenburger Tor, Det jødiske Monument, Checkpoint Charlie, Potdamer Platz, Sejrssøjlen, Præsidentpaladset ”Bellevue” og den tyske Rigsdag.
Efter tilbagekomsten til hotellet kan man måske nå en lille shoppetur inden aftensmaden.

Tilkøb: Der er mulighed for at tilkøbe en tur op i kuplen, hvorfra man har overblik over aktiviteterne i Rigsdagen. Entré inkl. kaffe og kage kr. 115,- pr. person. Skal bookes ved tilmelding til rejsen.

Dag 3.
Morgenbuffet på hotellet. Dagens udflugt går til byen Lübbenau i området Spreewald. Det er hjemsted for det sorbiske mindretal i Tyskland, men er også det område, hvor de berømte ”Spreewald Gurken” (syltede grønne agurker kommer fra). Fra parkeringspladsen skal vi spadsere omkring 300 meter til stedet, hvorfra de berømte Kahns (pramme) sejler. De bliver staget frem af en gondoliere ind i et fintmasket område af vandveje. Her er det kun brandvæsen, politi, ambulance og jordemødre, der må bruge påhængsmotorer. Ellers skal roen og stilheden bevares. Vi sejler ud til landsbyen Lehde, hvor der er mulighed for at spise frokost (for egen regning) eller besøge det sorbiske museum, inden vi sejler tilbage til Lehde. Herfra tilbage til aftensmaden på hotellet i Berlin.

Dag 4.
I dag kører vi igen på byrundtur i Berlin. Denne gang kører vi forbi det berømte ”East Side Galleri”, som er malerier malet på dele af den gamle Berlin mur. Vi kører også til Bernauer Strass, hvor man får et billede af, hvordan byen var delt i øst og vest. Vi ser også det store russiske monument til ære for de faldne russiske soldater. Selvfølgelig skal vi også ud forbi Gedächtnis Kirche og Kurfürstendamm. Tilbage ved hotellet kan man eventuelt tage en tur op i fjernsynstårnet, sejle en tur på floden Spree, besøge de spændende små butikker i Hackesche Höfe eller Nicolai Viertel – den ældste bydel i Berlin.

Dag 5.
Morgenmad nydes på hotellet og bussen pakkes, hvorefter hjemrejsen begynder. Men vi skal naturligvis også have oplevelser i dag – så vi kører op til området Mecklenburgische Seenplatte, hvor vi finder byen Waren, der ligger smukt ned til Waren See. Her holder vi en længere pause, inden vi fortsætter igennem landskabet op mod Rostock, hvorfra vi skal sejler tilbage mod Danmark.

Rejsen er lavet i samarbejde med en af vores rejseklubber og påstigningsruten er derfor særligt lavet til denne rejse. Ved spørgsmål kontakt gerne kontoret, vi sidder klar ved telefonerne.

Søg rejse

rejsekalender

26/11Julemarked RhinenFra 3.575,-
26/11Julemarked Münster og DortmundFra 2.950,-
28/11Julemarked BremenFra 3.175,-
28/11Julemarked Kiel, Lübeck og FlensburgFra 1.995,-
30/11Julemarked BerlinFra 2.995,-