Skip to main content

Berlin

Pris fra:
3.395,-
Dage:4
Bestil rejse

Tysklands hovedstad og Europas hjerte.

En kulturby, der atter blomstrer og har alt at byde på. Placeret midt i Europa, ødelagt, genopbygget, delt og genforenet – hvert et gadehjørne i denne by har en historie at fortælle og vi bor på Hotel Park Inn by Radisson, Tysklands højeste hotelbygning lige i centrum af Berlin.
Når du rejser med Klingenberg til Berlin får du masser af oplevelser fra start til slut.. Vi giver dig store oplevelser, som du ellers ikke ville få, og med den korte afstand fra Danmark får du også en masse ud af både turens første og sidste dag.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Gedser – Rostock. Besøg ved Olympia Stadion og klokketårnet og efterfølgende tur gennem Vestberlin. Indkvartering på Hotel Park Inn.

2. -3./4. dag:
- Byvandring i det historiske centrum og mulighed for sejltur på Spree
- Udflugt til Gedenkstätte Berlinermauer og Bornholmerstrasse
- Ophold ved Kulturbrauerei og besøg på DDR-museum
- Eftermiddagstur i TV-Tårnet med kaffe og kage i tårnets kuppel

4./5. dag:  
Besøg i Sanssouci slotsparken i Potsdam. Tid i den gamle bydel og mulighed for at opleve det hollandske kvarter. Færge Rostock – Gedser.

Bemærk: På 5-dages turen får du ekstra god tid til at gå på opdagelse i alle Berlins seværdigheder og indkøbsmuligheder.

Hotel:
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Søg rejse

Rejseprogram

Bo midt på Alexanderplatz med TV-tårnet som nabo
Vi bor i hjertet af byen midt på Alexanderplatz, der i sig selv er byens vigtigste handelscentrum og samtidig grænser direkte op til områder af byen, som undgik ødelæggelser under krigen. De gamle gader er i dag fyldt med spændende og kreative butikker, hyggelige caféer og gode restauranter.
Lige uden for hotellets dør er den store plads altid fyldt med liv og aktiviteter. I påsken er her f.eks. påskemarked med masser af små handelsboder med kunsthåndværk og kulinariske specialiteter, verdens største samling af håndmalede påskeæg og en hyggelig ølstue med levende musik. Berlins berømte TV-tårn er også nabo til vores hotel og vi har selvfølgelig reserveret tid, så vi kan besøge tårnet uden ventetid og kø.

Olympia Stadion og Vestberlin
Vi begynder med vores oplevelser i Berlin allerede på rejsens første dag, hvor vi besøger klokketårnet ved Olympia Stadion, der blev brugt til Hitlers propaganda under OL i 1936.
Derefter begiver vi os gennem den vestlige del af Berlin og tager et stop ved den berømte Gedächtnisskirche inden vi ankommer til det flotte Hotel Park Inn.

Berlins baggårde og sejltur på Spree
Vi bor i hjertet af byen med alle de historiske seværdigheder tæt på. Rejselederen tager os med på en spadseretur i de gamle gader omkring Hackescher Markt. Her ser vi bl.a Europas største og måske smukkeste kompleks af baggårde, der i dag emmer af liv med cafeer og små specialbutikker.
Vi tager også en lille tur omkring Museumsøen, der er Berlins storslåede kulturelle centrum, inden vi runder formiddagen af med mulighed for en flot sejltur på Spreefloden. Turen slutter ved frokosttid, så du har hele resten af dagen til at nyde alle byens indkøbsmuligheder eller måske besøge et af de storslåede museer. Bemærk, at de fleste butikker har åbent til kl. 20.

Berlinermuren og hverdagslivet i DDR
30 år efter murens fald er Berlin fortsat præget af sin fortid som en delt by. På en spændende formiddagstur starter vi med et besøg ved Gedenkstätte Berlinermauer, der tydeligt viser, hvordan den delte by så ud. Derefter kører vi ad Bornholmer Strasse, hvor muren faldt den 9. november 1989.
Vi slutter af ved det flot restaurerede Kulturbrauerei, der er hjertet i et af byens mest attraktive kvarterer. Her er der mulighed for at besøge det lille, men interessante museum, der fortæller om hverdagslivet i DDR-tiden.

TV-tårnet
Berlins TV-tårn er den fjerde-højeste fritstående bygning og den højeste offentligt tilgængelige bygning i Europa. Vi besøger tårnet og kan nyde eftermiddagskaffe og kage samtidig med at kuplen drejer rundt, så vi kan se hele Berlin bevæge sig forbi under os. Bemærk at du med Klingenberg kommer direkte ind i TV-tårnet uden kø!

Potsdam og Sanssouci
På rejsens sidste dag kører vi over den gamle ”spion-udvekslingsbro” til Potsdam, hvor vi oplever den smukke slotspark omkring Sanssouci-slottet. Vi ser også byens hollandske kvarter og har tid til at gå på opdagelse i de charmerende gader og måske finde en god frokost. Herefter sætter vi kursen mod Rostock og sejler retur til Gedser. 

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
05-07-2021 - 09-07-2021BusPark Inn by Radisson BerlinMere end 83.995,-Bestil
21-10-2021 - 24-10-2021BusPark Inn by Radisson BerlinMere end 83.395,-Bestil