Skip to main content

Aspargesrejse til Schwalenberg

Status:
Forespørg på pladser

Smagfuld rejse til det tyske eventyrland

Det lille familiehotel Malkasten er en perfekt ramme om denne temarejse, hvor vi både oplever den fantastiske natur i det tyske eventyrland og samtidig nyder den tyske aspargestid med alt, hvad det indebærer. Glæd dig til rundvisning i markerne og produktionshallen hos Spargelhof Thierman og ikke mindst den særligt udvalgte aspargesmenu, som også venter på os.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Rødby-Puttgarden og ankomst til Schwalenberg.

2. til 4. dag: Udflugter fraSchwalenberg
• Hermanndenkmal, Externsteine,
Detmold og frugtplantage
• Spargelhof Thierman med asparges
menu
• Schieder Slot og park samt sejltur

5. dag
Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

 

Hotel:

Hotel Schwalenberger Malkasten se mere om hotellet på hjemmesiden HER

Søg rejse

Rejseprogram

Schwalenberg – toppede brosten og malerisk fortid
Med bindingsværkshuse, toppede brosten og smukke skovklædte omgivelser er Schwalenberg nærmest definitionen på idyl. I hjertet af den lille by ligger Hotel Schwalenberger Malkasten. Her er masser af atmosfære og en hyggelig restaurant, der selvfølgelig har asparges på menuen en af aftenerne. Hotellet er familiedrevet og har gennem generationer sørget for gæstfrihed og uformel stemning – ikke mindst til Happy Hour på hotellets egen lille Bierstube. Under opholdet besøger vi også den lokale ølforening Schwalenberger Brauzunft.

Spargelhof Thierman med aspargesmenu
Den store aspargesdag venter os. Vi besøger Spargelhof Thierman i Kirchdorf og starter med en rundvisning, der både fører os gennem markerne og produktionshallen. Her får vi alt at vide om den udsøgte delikatesse, som er tyskernes yndlingsspise i forårsmånederne. Derefter kan vi glæde os til den store aspargesbuffet! Vi starter med aspargessuppe efterfulgt af friske asparges, forskelligt kød, aspargessalat med røde linser,asparges/champignon salat, hollandaisesauce og meget mere. Vi tager os god tid til at nyde bordets glæder og når vi vender tilbage til Schwalenberg, er hotellet klar med Happy Hour.

Hermanndenkmal, Externsteine, Detmold og frugtplantage
I det naturskønne område Teutoburger Wald tager vi til toppen af Teutberg, hvor vi ser det store Hermannsdenkmal og nyder den imponerende udsigt. Vi ser også det specielle naturfænomen Externsteine inden vi når den hyggelige by Detmold. Her bliver der tid til at gå på opdagelse på det lokale marked og nyde bylivet. Om eftermiddagen besøger vi frugtplantagen Grimm, hvor der vil være mulighed for at købe friske asparges med hjem.

Schieder Slot og park samt sejltur
Nær Schwalenberg ligger Slottet Schieder, der er berømte for sit smukke parkanlæg, der strækker sig fra den flotte, symmetriske barokstil til den romantiske og frodige engelske landskabsstil. Vi ser nærmere på både slottet og parken og der bliver mulighed for frokost i caféen. Herefter tager vi på en lille sejltur på den naturskønne Schiedersee inden vivender hjem til Schwalenberg og Happy Hour på hotellet.

Påstigningsruter

Kort

rejsekalender

29/12Nytår i BerlinFra 4.595,-
29/12Nytår i SchwalenbergFra 3.850,-
30/12Nytår i Kassel/BaunatalFra 4.225,-
30/12Nytår i GorzowFra 3.295,-
6/2Helmut Lotti i LübeckFra 2.295,-