Skip to main content

Ærø for enlige

Status:
Forespørg på pladser

Tag på ferie alene, sammen med andre.

Det er ikke fordi, vi egentlig har planer om at gå ”Gift ved første blik” i bedene. Men på denne rejse har vi specielle tilbud til såvel damerne som herrerne.

Rejsen dag for dag:

23/3: Ved ankomsten til hotellet er der mulighed for tilkøb af frokost (85,- kr). Om eftermiddagen er der foredrag om Ærøskøbings historie for såvel damerne som herrerne (tilkøb : 75,- kr). Her serveres der hjemmebagte boller med kakao . Om aftenen er der levende musik og dans.

24/3: Om formiddagen er der mulighed for en vægtertur i Ærøskøbing (tilkøb: 50,- kr.) Inden vi sejler hjem serveres der frokostbuffet med lune retter (tilkøb: 135,- kr.)

Rejsen dag for dag:

27/3: Ved ankomsten er der mulighed for tilkøb af frokost (79,- kr.). Om eftermiddagen er der strikkehygge med underviser for damerne (tilkøb: 75,- kr) og besøg i Marstal Marineforening for herrerne (tilkøb: 75,- Kr). Til begge arrangementer er inkluderet hjemmebagte boller med kakao. Om aftenen er der levende musik og dans.

28/3: Om formiddagen er der mulighed for et kursus i Linedance (tilkøb: 50,- kr). Herefter serveres en klassisk dansk frokostbuffet (tilkøb: 135,- kr.). Om eftermiddagen kan såvel damerne som herrerne overvære et foredrag om ”Søfartens betydning for Marstal” (tilkøb: 75,-). Under foredraget serveres lagkage med kaffe/the. Og efter middagen er der igen musik og dans.

29/3: Om formiddagen er der mulighed for en rundvisning på Marstal søfartsmuseum (tilkøb: 50,-)

Ønsker man ikke at deltage i nogle af de mange arrangementer, så kan man i stedet køre en tur med vores egen bus rundt på øen.

Søg rejse

Påstigningsruter

Rute 4, 5, 5A og 6

Se ruterne HER

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-