Skip to main content

Ærø

Status:
Forespørg på pladser

Oplevelsesrejse til Ærø med ”højt til loftet”

I samarbejde med Ærø Hotel i Marstal har vi tilrettelagt en rejse med fokus på fælles oplevelser og aktiviteter for børn og bedsteforældre. Glæd dine børnebørn og dig selv med tre hyggelige og oplevelsesrige dage på Ærø.

 

Hotel:

Ærø Hotel se mere om hotellet på hjemmesiden HER

Søg rejse

Rejseprogram

1.dag: Ærøfærgen og Ærø Børnemuseum

Med færgen sejler vi fra Svendborg til Ærø og besøger efter ankomsten øens børnemuseum. Her kan børn og voksne på tværs af generationer mødes omkring leg og spil, og få deres nysgerrighed stimuleret i samlingen af gammelt legetøj. Et besøg der giver anledning til at fortælle om ”dengang bedste var barn”. Måske en kop varm kakao og en kop kaffe på museets café også kan friste? Efter besøget kører vi til Ærø Hotel i Marstal, hvor gode værelser og aftensmad venter på os.

2.dag: Sæbekasserally, Ærøskøbing, Det gamle Værft og ”Bag en kage”

I Ærøskøbing kan vi i dag glæde os til at opleve det årlige ’Grand Prix’ for sæbekassebiler! Når støvet har lagt sig efter de små biler, bliver der tid til at gå på opdagelse i byen. Her er der mulighed for at besøge Flaske-Peters store samling af flaskeskibe eller måske gå på opdagelse i ”Det gamle Værft’, hvor du selv kan være aktiv og prøve kræfter med rebslagning og forsøge dig som smed.

Når sulten melder sig byder Ærøskøbing på gode muligheder – enten på havnen eller torvet, hvor I også finder ”Den gamle Købmandsgård”. Og så må I endelige ikke gå glip af de berømte Ærø-pandekager. Efter hjemkomsten til hotellet får børnene mulighed for at deltage i ”Bag en kage til Bedste”, imens bedsteforældrene slapper af. Aftensmad og hygge med hjemmebagt kage.

3.dag: Marstal og Søfartmuseum

Efter morgenmaden besøger vi øens oplevelsessted nr. 1, Søfartsmuseet. Her rejser vi gennem 200 års historie med oplevelser og saltvand i blodet. Vi følger skibenes imponerende udvikling frem til i dag, og ser de mange underlige genstande, som søfolk har hjembragt fra fjerne lande. Selvfølgelig skal vi også ombord på coasteren Dora, hvor vi stå på broen og fører skibet, mens vi lytter til dieselmotorens rytmiske slag. Børnene får en søfartsbog og en ”tatovering” - ligesom de rigtige sømænd. Efter et spændende og lærerigt besøg på museet, forlader vi Marstal og tager færgen tilbage til Svendborg.

Entrépriser:                                 Voksne/Børn u. 12 år

Ærø Børnemuseum                         50,-/30,-

Flaske-Peter                                    40,-/ 0,-

Det gamle Værft                              50,-/30,-

Søfartsmuseet                                 60,- /0,-

”Bag en kage”                                        15,-

 

Påstigningsruter

Kort

rejsekalender

8/11Ølfest i SchwalenbergFra 2.995,-
26/11Julemarked RhinenFra 3.575,-
26/11Julemarked Münster og DortmundFra 2.950,-
28/11Julemarked BremenFra 3.175,-
28/11Julemarked Kiel, Lübeck og FlensburgFra 1.995,-