Skip to main content

Julemarked Bremen

Status:
Forespørg på pladser

Som en nyhed tilbyder Klingenberg Busrejser i år en rejse til julemarkedet i Bremen, men rejsen indeholder meget mere end det. På vejen ud besøger vi også julemarkedet i Hamborg og på vejen hjem, holder vi pause ved Ricklinger Landsbryggeri, som er et af de mindste bryggerier i Tyskland, der også har sit eget Gasthaus. Al bryggeriets øl er brygget med naturhumle, og man kan vælge imellem hele 17 slags forskellige øl.

Vi bor på Hotel Ramada Übersee i Bremen, som er et firestjernet hotel. Hotellet har 125 værelser og ialt 206 senge. Alle værelser har indenfor de seneste par år undergået en renovering. Hotellet ligger i centrum af byen, tæt på den gamle bydel. Det tager kun få minutter at gå til domkirken eller ned til bredden af floden Weser, der løber igennem Bremen.

Selve julemarkedet befinder sig omkring Rådhuset og Domkirken. Foran Rådhuset står også statuen af Roland. Han var Ridder under Karl den Store og anses som værende byens beskytter. På julemarkedet finder man omkring 170 forskellige boder. Efter et besøg her, kan man måske gå ned til Weser, hvor man finder det historiske marked. Her kan man bl.a. nyde en nyrøget fisk og friskbagt brød, mens man beundrer de smukke skibe langs kajen.

Læs programmet HER

Søg rejse

Kort

rejsekalender

6/5Forår i HollandFra 5.495,-
23/5Flodkrydstogt DonauFra 11.325,-
27/5Mosel, AlkenFra 3.695,-
6/6Gourmet BornholmFra 5.295,-
9/6RigaFra 5.595,-